umebon

Dags att göra något seriöst i livet. Har lirat poker och kastat lite pengar här och där på olika sportevenmang.
Men årskiftet 2008/2009 så satte jag in 500 SEK och hade en vision att få dem att växa. Efter lite bonusar och en massa spel så har jag nu lyckats samla ihop en bankrulle som man kan börja vara nöjd med.

Jag har provat på en massa olika speltyper men har som många andra kommit fram till att singlar det enda sätt som i längden ger resultat. Att ge spelbolagen mer fördel än de redan har genom att spela dubblar eller mer är bara dumheter. Resultaten har börjat att visa sig men ännu så har jag mycket att lära och jobbar på det dagligen.

Tanken är att ni här skall kunna följa mina spel och se hur jag utvecklas till en (förhoppningsvis) mer vinnande spelare. I dagsläget så förlorar jag inte men kan väl inte skryta med att vinna mängder med pengar men någonstans skall man börja och jag har tagit det första steget från förlorande spelare till att få en liten vinst.

Som det ser ut nu så ryggar jag många av mina spel men utvecklingen går framåt och målet är att kunna efter ett år (?) kanske kunna leverera egna rekar. Men varför inte ta del av eminenta rekare som finns ute på internet i ens jakt på pengar?

Skall försöka lägga ett blogginlägg varje gång jag spelar så kan ni lätt följa mina spel genom RSS.

Hoppas ni tycker detta blir intressant att följa och lämna gärna åsikter på mina spel.